Brigitte Hoogendoorn - Kleur geven aan schitterend organiseren

Schrijver:
Titel: Kleur geven aan schitterend organiseren
ISBN: 9789052616032
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Kleur Geven Aan Schitterend Organiseren 1e druk is een boek van Brigitte Hoogendoorn uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052616032

Als na het lezen van het succesvolle Schitterend Organiseren de vonk is overgeslagen, mag je de opvolger Kleur geven aan Schitterend Organiseren beslist niet missen.

Schitterend Organiseren is een nieuwe, veelbelovende visie op organiseren. Er heerst een steeds sterker wordend besef dat onze huidige invulling van begrippen als welvaart, (bedrijfs-)resultaat en een zinvol leven niet meer voldoet. Schitterend Organiseren is een inspiratiebron voor een nieuwe manier van organiseren waarin mensen en hun doelen, waarden, drijfveren en talenten centraal staan. Dat de tijd rijp is voor Schitterend Organiseren bewijzen de vele reacties op het eerder verschenen boek en de publiciteit rondom het onderwerp.

Kleur geven aan Schitterend Organiseren schetst hoe Schitterend Organiseren in de praktijk kan worden gebracht. De aanstekelijke verhalen van uiteenlopende organisaties laten zien dat Schitterend Organiseren op vele manieren kan plaatsvinden. Daarnaast biedt dit boek een breed palet aan praktische handreikingen die je inspireren om met Schitterend Organiseren aan de slag te gaan. Het boek is een bron van reflectie, verleidt je om kritisch naar jezelf en je organisatie te kijken en biedt hulpmiddelen om ook daadwerkelijk in actie te komen.


Brigitte Hoogendoorn en Jos Pieterse werken beiden als senior adviseur bij Pentascope op het gebied van implementatie- en verandermanagement. Daarnaast zijn zij auteur van het boek Schitterend Organiseren, waarover ze ook trainingen en lezingen verzorgen.
Eline Crijns is projectleider en eindredacteur van uitgeefprojecten. Daarnaast is ze als adviseur en projectleider werkzaam bij Pentascope.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brigitte Hoogendoorn - Kleur geven aan schitterend organiseren