Martin Leeuwis - First 100 years are tough

Schrijver:
Titel: First 100 years are tough
ISBN: 9789490008208
Uitgever: Martin Leeuwis Publications
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 13,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
KLM 100
Bijna 400 luchtvaart cartoons door 25 internationale tekenaars.
Begin oktober 1919 werd de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) opgericht en dat bedrijf zit nu in haar 100e levensjaar met oktober 2019 een spetterend Eeuwfeest.
De geschiedenis van KLM loopt parallel met de geschiedenis van de civiele luchtvaart en KLM heeft daar jarenlang een belangrijke rol in gespeeld. Veel procedures in de luchtvaart en hoe om te gaan met steeds grotere vliegtuigen en passagiersstromen werden bedacht. Zij begonnen als eerste met ultra-langeafstandsvluchten op dienstregeling in de 20er jaren en KLM was decennialang in de top 5 van de wereld luchtvaart.
In 2019 is KLM de eerste luchtvaartmaatschappij die 100 jaar onder dezelfde naam heeft geopereerd.
Ter gelegenheid van 100 jaar civiele luchtvaart en KLM verschijnt november 2018 het boek “First 100 years are tough” met honderden luchtvaartcartoons door 25 tekenaars uit alle hoeken van de wereld. Op 200 pagina’s A5 staan tekeningen in allerlei verschillende stijlen en grotendeels in full colour. Iedere cartoonist heeft een ander raakvlak met de luchtvaart en dat geeft een unieke afwisseling binnen het boek. Een flink aantal tekeningen is speciaal voor dit boek getekend.
Het boek wordt uitgegeven door Martin Leeuwis. Hij verzamelt, sinds het begin van zijn vliegopleiding in 1972, luchtvaarthumor en leverde jarenlang ideeën voor cartoons aan een Amerikaanse tekenaar tot hij in 1982 ging samenwerken met de Nederlandse luchtvaartcartoonist Ton van Andel. Hun eerste boek “Say Again” was een groot succes, het boek wordt nog steeds wereldwijd verkocht en heeft nu de 10e druk. Het werd gevolgd door 12 andere boeken en later kwamen er ook boeken met andere cartoonisten en anekdotes. De uitgeverij van Martin Leeuwis, als hobby begonnen, is ondertussen wereldwijd toonaangevend op het gebied van luchtvaarthumor.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Martin Leeuwis - First 100 years are tough