R. Kolman - Actief Leren Bewegen + Cd-Rom

Schrijver:
Titel: Actief Leren Bewegen + Cd-Rom
ISBN: 9789055743971
Uitgever: ThiemeMeulenhoff bv
Bijzonderheden: Conditie: Nieuw
Prijs: € 13,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De titel Actief leren bewegen heeft in het kader van dit boek een dubbele betekenis: actief in de zin van bewust leren bewegen (als vorm van leren leren) en actief in de zin van zelfverantwoordelijk leren bewegen. Het boek laat zien hoe bewegingsonderwijs in vmbo en havo/vwo zodanig kan worden ingericht dat leerlingen meer verantwoordelijkheid krijgen voor hun eigen leerproces. Uitgangspunt is daarbij dat in elke lessenserie of module verschillende leeractiviteiten een rol zouden moeten spelen, om ervoor te zorgen dat het geleerde in voldoende mate beheerst, begrepen en toegepast kan worden in diverse bewegingssituaties.

De auteur biedt allereerst helder zicht op de didactiek van actief leren, waarna strategieën worden behandeld die actief leren in de lessen lichamelijke opvoeding bevorderen. Vervolgens beschrjift hij de praktijk, waarbij drie voorbeeldlessen de theorie ondersteunen. Reflectie sluit elke les af. In het laatste deel van het boek staan tal van instrumenten om actief leren vorm en inhoud te geven.

Voor de student en de leerkracht lichamelijke opvoeding is een speciale, snel werkende cd-rom toegevoegd met videofragmenten en didactische werkinstrumenten die aansluiten bij het boek.

Trefwoorden: bewegingsonderwijs, gymnastiek, spel
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

R. Kolman - Actief Leren Bewegen + Cd-Rom