W.R. Cook - Metaal in de mond

Schrijver:
Titel: Metaal in de mond
ISBN: 9789080947030
Uitgever: W.R. Cook
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Altijd al willen weten hoe een bit werkt en wat er allemaal in de paardenmond gebeurt met en door het bit. In dit boek 'Metaal in de Mond' leest u alles over de automatische kauwreflex van het paard die strijdig kan zijn met de ademhalingsreflex. Een paard kan alleen maar ademen door zijn neus en niet door de mond. Hoe een afgedwongen afgebogen hoofdhouding de luchtpijp kan insnoeren en de ademhaling kan hinderen. Wanneer je paard duidelijk problemen heeft met het bit, dan kan bitloos rijden een van de oplossingen zijn.
Vijftig jaar lang maakte Robert Cook studies van het paard en speciaal gericht op de paardenmond en -keel en alle afwijkingen die daar kunnen ontstaan. Hij heeft lang in Newmarket (Engeland) gewerkt waar hij de paarden in de rensport meemaakte. Daar ondervond hij wat longbloedingen bij deze paarden teweegbrachten. Maar nog veel sterker ontdekte hij wat de invloed het bit op de ademhaling had van een paard. Al zijn wetenschappelijke ontdekkingen bracht hij samen in dit boek ‘Metaal in de mond’.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

W.R. Cook - Metaal in de mond