Bourdrez, Aernoud - Grrr / conflictbeheersing in 75 lessen

Schrijver:
Titel: Grrr / conflictbeheersing in 75 lessen
ISBN: 9789049960087
Taal: Nederlands
Uitgever: Paradigma
Bijzonderheden: 2009, hardcover, goed exemplaar
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
GRRR biedt 75 succesvolle strategieën om conflicten te voorkomen of op te lossen. Mede ontwikkeld door Winston Churchill, Al Capone, Harvard University, talloze bereidwillige advocaten, drie bonobos, twee zoenende boksers, een cowboy, Mikhail Gorbatsjov, Sun Tzu en John Rambo.

GRRR is te gebruiken bij barse agenten, boze buren, onwillige debiteuren, nalatige opdrachtgevers, sluwe advocaten en andere ruziemakers. Elke les is door de schrijver uitvoerig getest in de praktijk en kan worden toegepast aan de keukentafel, op straat en in de boardroom.

De bijdragen van vooraanstaande fotografen, illustratoren en ontwerpers maken GRRR tot een unieke, complete en direct bruikbare inleiding in de praktijk van conflictbeheersing.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bourdrez, Aernoud - Grrr / conflictbeheersing in 75 lessen