Boven, B.J. Van, Huijser, A.T., Janse, S.W., Tanis, J.J., Verschuure,

Schrijver:
Titel: Avondmaalspreken / voorbereidings- en nabetrachtingspreken
ISBN: 9789461150639
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij De Ramshoorn
Bijzonderheden: 2014, Gebonden
Beschikbaar: 10 exemplaren
Prijs: € 19,50
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Voorbereidings- en nabetrachtingspreken

Ds. B.J. van Boven, ds. A.T. Huijser, ds. J.J. Tanis, ds. A. Verschuure, ds. S.W. JanseBij de instelling van het Heilig Avondmaal sprak de Heere Jezus: ‘Doet dat tot Mijn gedachtenis.’ Het regelmatig houden van dit sacrament is Gods hoog liefdesbevel, opdat Zijn volk hierdoor gesterkt en bemoedigd hun weg mag vervolgen. De preken in deze bundel zijn ontdekkend en wijzen ons erop wat gekend moet worden om aan het Heilig Avondmaal deel te mogen nemen. Uitgangspunt is: ‘Onderzoekt uzelven of gij in het geloof zijt, beproeft uzelven.’ Ook wat de Heere Jezus Zijn volk wil leren en schenken door de instelling van dit sacrament.
Verder lezen

De Ramshoorn uit Goes

particulier

Logo De Ramshoorn

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boven, B.J. Van, Huijser, A.T., Janse, S.W., Tanis, J.J., Verschuure, A. - Avondmaalspreken / voorbereidings- en nabetrachtingspreken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Ramshoorn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Ramshoorn
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Ramshoorn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Ramshoorn vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Ramshoorn kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.