Matias Néspolo - Zeven manieren om een kat te doden

Schrijver:
Titel: Zeven manieren om een kat te doden
ISBN: 9789044517385
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In een sloppenwijk van Buenos Aires vermoorden en villen twee jongens een kat om die vervolgens op een vuurtje te bereiden. Dit is het begin van het verhaal van de vrienden Chueco en Gringo, voor wie overleven het enige doel van het leven is. Op het moment dat Chueco een pistool bemachtigt, komen ze in de zware criminaliteit terecht. Ze beroven een kroegbaas en storten zich in het keiharde leven van de sloppenwijk, dat gedomineerd wordt door misdaad, corruptie en drugs. Een onverwachte ontmoeting, een kennismaking met de literatuur en een verliefdheid lijken een uitweg te bieden. Maar na een bloedig vuurgevecht waarin de drugshandel in de wijk wordt betwist, lijkt alle hoop verloren.Matías Néspolo werd geboren in Buenos Aires in 1975 maar groeide op in een dorpje ?waarvan hij de naam liever wil vergeten?. Hij studeerde letteren in Buenos Aires en werd journalist. Néspolo schreef voor diverse tijdschriften en publiceerde een dichtbundel en enkele korte verhalen. Recent verscheen van hem een anthologie van Argentijnse schrijvers.Matías Néspolo werkt tegenwoordig voor de Spaanse krant El Mundo als cultureel journalist. Sinds 2001 woont hij in Barcelona. Zeven manieren om een kat te doden is zijn debuut.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Matias Néspolo - Zeven manieren om een kat te doden