Jung Chang - Wilde zwanen

Schrijver:
Titel: Wilde zwanen
ISBN: 9789022561645
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: Goed - gebruikssporen
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het verschijnen van Wilde zwanen markeerde een van de grootste uitgeefsuccessen van de afgelopen decennia. Na een wat langzame start bracht een prachtige bespreking van Rudy Kousbroek in NRC Handelsblad daar verandering in, en sindsdien is het boek tientallen malen herdrukt. Wilde zwanen verscheen in 1991 en wereldwijd werden er meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht. Het is daarmee het best verkochte boek over China dat ooit verscheen. Het geeft een panoramische visie van drie vrouwen op een complexe samenleving in de vorm van prachtige memoires, intieme portretten en een meeslepende kroniek van het twintigste-eeuwse China. Ondanks de haast onvoorstelbare gruwelen die Jung Chang en haar familie zijn overkomen, is Wilde zwanen een indrukwekkende getuigenis van optimistisch geloof in een rechtvaardige samenleving met gelijke rechten en kansen voor iedereen.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.