Marie-Claire van der Bruggen - Spirituele Stervensbegeleiding

Schrijver:
Titel: Spirituele Stervensbegeleiding Van ziel tot ziel.
Uitgever: , Marie-Claire van der Bruggen, 2024
Bijzonderheden: Hardcover, 112 pag. NL, 149 mm x 198 mm. NIEUW. ISBN 9789463285377.
Prijs: € 23,95
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
Sterven is een van de belangrijkste fasen in het leven. Op het moment dat iemand te weten komt dat hij zal gaan sterven verandert er plotseling van alles. Niet alleen lichamelijk en geestelijk, maar zeker ook op zielsniveau. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk tijdens het stervensproces en daarna. En wat is belangrijk om hierbij te doen, maar zeker ook te laten, gezien vanuit de ziel. De rode draad in dit boek is mijn overtuiging dat we meer zijn dan alleen maar een lichaam. Ik wil graag mensen helpen zich weer te gaan Her-Inneren wie ze werkelijk zijn, dat de dood niet het einde is maar een terugkeer naar daar waar we eigenlijk vandaan komen. Ik vind het vooral heel belangrijk om zoveel mogelijk angst rondom het sterven en de dood proberen weg te nemen en ook anderen leren om op zielsniveau stervenden op een mooie en waardevolle manier te begeleiden met de oversteek naar Huis. Dit boek is bedoeld voor iedereen die graag iets meer wil weten over spirituele stervensbegeleiding, het stervensproces en wat er gebeurt na de dood. Maar eigenlijk is het belangrijke informatie voor iedereen, want vroeg of laat krijgt ieder mens te maken met het sterven van anderen en tenslotte van zichzelf?. Thema's die o.a. aan bod komen zijn: wat heeft een stervende nodig, wat gebeurt er op zielsniveau als we sterven en daarna, kinderen en de dood, ondersteunende middelen, communicatie en empathisch luisteren, afscheidsrituelen, palliatieve sedatie, euthanasie, de laatste verzorging en rouw. Ik hoop dat dit boek je mag helpen in het liefdevol omgaan met het sterven en de dood van Ziel tot Ziel!
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marie-Claire van der Bruggen - Spirituele Stervensbegeleiding  Van ziel tot ziel.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.