J. Willi, J. Willi - De partnerrelatie

Schrijver:
Titel: De partnerrelatie
ISBN: 9789061005629
Uitgever: Donker B.V., Uitgeversmaatschappij Ad.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 40,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteur schrijft over de voor ieder herkenbare aspecten van het huwelijk: over partnerkeuze, de fasen in het huwelijk, de angst voor een te strakke binding, scheiding, verhouding met een derde en lichamelijke verschijnselen tengevolge van huwelijksspanningen. Dit boek onderscheidt zich van de geijkte bestsellers over huwelijk, strijdtechnieken en partnertrainingen, die dikwijls te veel aan de oppervlakte blijven om de gecompliceerde problematiek van twee mensen recht te doen. De auteur reikt geen al te snelle oplossingen, alternatieve gedragswijzen of geprogrammeerde trainingen aan. Dit boek moet al diegenen kunnen helpen die streven naar een verdiept begrip voor elkaar; een begrip dat een huwelijkscrisis niet alleen ziet als een mankement maar als een poging om samen tot werkelijke rijping te komen.
De Nederlandse psychiater Marc Nevejan schrijft in zijn voorwoord: 'Een boek als dit dat diep ingaat op de oorzaak van huwelijksproblemen ontbrak tot nu toe. Als vakman beveel ik het van harte aan. Het is een goede zaak dat er een grondig en begrijpelijk boek over de partnerrelatie beschikbaar is. Zowel leek als vakman zullen zich in dit boek herkennen en er hun voordeel mee doen. In het belang van de lezers is zoveel mogelijk afgezien van vakjargon, onvermijdelijke vaktermen worden verduidelijkt en de uiteenzettingen steeds weer geïllustreerd met uit het leven gegrepen voorbeelden.'
De auteur is psychiater en verbonden aan de Universiteit van Zürich als hoogleraar en hoofd van de afdeling Psychosociale Geneeskunde en Gezinstherapie. Dit boek werd vertaald in het Frans, Engels, Italiaans, Spaans en zelfs in het Japans.
'DE PARTNERRELATIE is een uitstekend boek, bijzonder helder opgebouwd en overzichtelijk. Uiteenzettingen worden steeds verduidelijkt met uit het leven gegrepen voorbeelden, die er toe bijdragen dat het boek goed leesbaar is.' – –- ----–WELZIJNSWEEKBLAD
' ... een verheugende zaak dat dit werk in het Nederlands, en bovendien in een uitstekende vertaling is verschenen ... een werk dat zowel aan beginnende als' meer ervaren gezinsen relatietherapeuten zeer aanbevolen kan worden!' NEDERLANDSE VERENIGING VOOR GROEPS-PSYCHOTHERAPIE.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Willi, J. Willi - De partnerrelatie