Antonio Carluccio, N.v.t. - Carluccio - Mijn beste Italiaanse r
Schrijver: | Antonio Carluccio, N.v.t. |
---|---|
Titel: | Carluccio - Mijn beste Italiaanse recepten |
ISBN: | 9789059565142 |
Uitgever: | Fontaine Uitgevers He |
Bijzonderheden: | Conditie: Als nieuw |
Prijs: | € 116,85 |
Verzendkosten: | € 2,95 (binnen Nederland) |
Meer info: |
In dit schitterende boek heeft Antonio Carluccio – de godfather van de Italiaanse keuken – meer dan 300 van zijn lekkerste recepten verzameld en zo de allerbeste gerechten van Italiaanse bodem bijeengebracht. Dit bijzondere boek neemt u mee op een culinaire reis door Italië. Antonio’s simpele, positieve en nuchtere benadering van koken speelt hierbij een belangrijke rol. Elk aspect van de Italiaanse maaltijd – antipasti, insalate, zuppe, pasta, dolci etc. – komt aan bod en verrukkelijke gerechten uit vrijwel iedere culinaire regio van Italië passeren de revue. De indrukwekkende fotografie en Antonio’s karakteristieke stijl en verhalen maken Antonio Carluccio – Mijn beste Italiaanse recepten tot een onmisbaar werk voor iedere liefhebber van de Italiaanse keuken.
|
Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.