Pieter Langedijk, Agnes van Enkhuizen - Waarom hebben we juist

Schrijver:
Titel: Waarom hebben we juist deze ouders?
ISBN: 9789020207040
Uitgever: P. Langedijk
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 19,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Waarom heeft de een aardige ouders en de ander een vader die slaat en een moeder die scheldt? Waarom zijn de ouders van de één arme mensen in een achterbuurt en wonen de ouders van de ander met een hoog inkomen in een fraaie villa? Toeval? Of zit er meer achter dan onberekende willekeur? Psycholoog Pieter Langedijk laat zijn patiënten soms teruggaan naar hun vorige levens. Niet zelden ligt daarin de sleutel voor de oplossing van problemen van nu. Agnes van Enkhuizen, die paranormaal begaafd is, kan zich afstemmen op hen en zo gebeurtenissen zien uit die levens. Het blijkt dat er een verband bestaat tussen die levens: er zijn aanwijsbare redenen dat iemand juist bij die ouders terechtkomt. Onze levens vormen een school: elk leven is een klas waarin we aan onszelf moeten werken en moeten leren. We kiezen die ouders van wie we verwachten het meest te leren, die ouders wier goede en slechte eigenschappen we bezitten. Het zijn deze eigenschappen die we moeten wegwerken of versterken. Ouders zijn tevens een opgave in mensenkennis en omgangskunde: het kind leert hoe het met zijn ouders en dus met anderen moet omgaan. Een Ankertje dat ouders en kinderen tot steun kan zijn en hen helpt meer begrip voor zichzelf en elkaar te hebben.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pieter Langedijk, Agnes van Enkhuizen - Waarom hebben we juist deze ouders? Pieter Langedijk, Agnes van Enkhuizen - Waarom hebben we juist deze ouders?