Margot Krikhaar - Ontwaken in liefde

Schrijver:
Titel: Ontwaken in liefde
ISBN: 9789490829018
Uitgever:
Bijzonderheden: Redelijk - Helaas met potloodteksten en treepjes door het hele boek
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Ons leven is maar al te vaak een eindeloze en uitputtende strijd, vol met niet bereikte doelen en onbevredigende relaties. We lijken te leven in een vijandige en beangstigende wereld. We kunnen het gevoel hebben in een val te zitten, zonder nog te weten waar de uitgang is. En hoe harder we rennen, hoe meer we vastlopen.

Voor wie een andere weg zoekt, is het spirituele leerboek Een cursus in wonderen gekomen. Het is een spiritueel pad dat ons stap voor stap naar het ontwaken of de verlichting voert. De Cursus laat zien hoe we zicht kunnen krijgen op ons ego, en hoe we vervolgens een radicale omslag kunnen maken in onze waarneming. Deze omslag van angst naar liefde ? het wonder ? helpt ons tenslotte geheel en al aan het ego voorbij. We zijn niet het angstige en afgescheiden ?ik? dat we dachten te zijn. Zo vinden we ons ware Zelf terug. Dat is een ervaring van volkomen liefde en eenheid.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.