Jeffrey Robinson - De Medicijnenmafia

Schrijver:
Titel: De Medicijnenmafia
ISBN: 9789038913728
Uitgever: Elmar
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 10,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De farmaceutische industrie mag zich graag profileren als de weldoener van de mensheid, maar niets is minder waar. Ze gaat er prat op gigantische bedragen te investeren in nieuwe medicijnen, maar 80% (!) van dat geld gaat op aan de ontwikkeling van middelen die de concurrentie al op de markt heeft gebracht en waarvan het patent omzeild moet worden. En dat 'Big Pharma' meer oog heeft voor het welzijn van de aandeelhouders dan voor de patiënt blijkt wel uit het feit dat sommige producten met opzet verslavend worden gemaakt teneinde de winst op peil te houden en dat sommige bijwerkingen in de bijsluiter ronduit verzwegen worden.
Miljoenenbudgetten voor marketing en reclame, lobbygroepen, seminars, artsenbezoekers-een breed scala aan middelen wordt ingezet om (huis)artsen ertoe te bewegen bepaalde medicijnen voor te schrijven en heel wat artsen gaan vaak volledig af op de informatie van de producent. Robinson: 'Wantrouw een arts die een pen, kladblok of ander presentje van een farmaceutische pillendraaier op zijn bureau heeft liggen, want zo'n dokter is eerder een dealer dan een geneesheer.' Steeds vaker wordt de reclame op subtiele wijze ook op de consument gericht. Die moet weliswaar geholpen worden, maar vooral toch moet er aan hem verdiend worden...
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jeffrey Robinson - De Medicijnenmafia