Palmen, Connie - De zonde van de vrouw. Boekenweek-essay van 20

Schrijver:
Titel: De zonde van de vrouw. Boekenweek-essay van 2017
Uitgever: CPNB/Prometheus
Bijzonderheden: 2017, 1e druk, 64 pp, Paperback, flappen, gelijmd, Mooi exemplaar, naam op titelpagina
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De oudste val die we in onze christelijke cultuur via de literatuur kennen is de zondeval. Eva wordt verleid door de duivel, vermomd als slang, om te eten van de boom van de kennis van goed en kwaad. Zij schendt het gebod van de Vader en de mensheid verliest voorgoed de onschuld van de onwetenden. Dankzij de ongehoorzaamheid van de eerste vrouw wordt de mens daadwerkelijk mens, een zondig en sterfelijk wezen, dat zich schaamt als het iets doet wat verboden is. In De zonde van de vrouw onderzoekt Connie Palmen de vraag of een vrouw die zich niet aan de voorgeschreven regels houdt, een grens overschrijdt naar een verboden gebied. Vinden de vrouwen de originaliteit die hen apart zet en hen scheidt van de gemeenschap, niet zelf ook een zonde waarvoor ze bestraft moeten worden? De levens van toonaangevende vrouwen als Marilyn Monroe, Marguerite Duras en Jane Bowles en Patricia Highsmith, probeert Palmen in De zonde van de vrouw iets meer te begrijpen van het verband tussen orginaliteit, roem en zelfdestructie.
Verder lezen

Elettra Boeken uit Oudemirdum

particulier

Logo Elettra Boeken

Leveringsvoorwaarden ELETTRA
* Alle goederen/boeken/artikelen zijn compleet en verkeren in nieuwe of (bij boeken) antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
* Na uw bestelling ontvangen u en Elettra een bevestiging per e-mail.
* Uw bestelling/order wordt met de grootste zorg behandeld en na ontvangst van uw betaling verzonden, uw bestelling wordt 14** dagen gereserveerd, is uw betaling dan niet voldaan, hierna vervalt uw bestelling, voor ons heeft snelheid niet de hoogste prioriteit, wel dat de bestelling in goede orde en op het juiste adres afgeleverd wordt.
* Boeken die nog niet verschenen zijn (Uitgeverij), worden bij bestelling zonder voorbericht in nota gehouden.
* Wij handelen deze bestelling rechtstreeks met u af. In de e-mail staan de naam, het adres, de woonplaats en het telefoonnummer van Elettra vermeld.
* Boeken/Goederen + (verzendkosten) dienen vooraf betaald te worden.Wij leveren niet onder rembours, met acceptgiro of naar postbussen.
* Betaalmogelijkheden: Vooruitbetaling
**Naar vaste klanten wordt op rekening geleverd (vanaf min. 1 jaar) en op de voor hen bekende wijze.
* Bij boekwerken is per boek of zending: boek/boeken/DVD, de porto/verpakking verschuldigd, deze wordt bij iedere boek/zending apart bepaald, echter boven de 75,00 euro wordt de zending aangetekend verzonden, deze kosten worden doorberekend.
* De Koper betaald de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
Indien ondanks onze zorgvuldige verpakkingen etc. van boeken of andere goederen er beschadigingen tijdens het transport zijn ontstaan, zijn wij niet aansprakelijk voor de daaruit voortvloeiende schade.
Mocht de koper hiervoor verzekerd willen zijn dan is dat mogelijk maar worden de extra verzendkosten aan de koper doorberekend, dit in overleg.
* Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor het niet tijdig afleveren of, zoekraken van pakketten en/of beschadigingen ontstaan door de vervoerder of andere wijze van transport, het is van het grootste belang dat u uw gegevens daarom juist en volledig invult bij uw bestelling.
* Retourzendingen worden in overleg met betreffende leverancier geaccepteerd, maar zonder
vergoeding van de Porto-verzendkosten gecrediteerd, ongefrankeerde retourzendingen worden geweigerd.
* Geleverde boeken en alle andere goederen blijven eigendom van Elettra totdat de totale betaling heeft plaatsgevonden.
* Levertijden zijn altijd onder voorbehoud, wij hebben geen invloed op de werkwijze van de leveranciers, vervoerders en andere omstandigheden.
* Alle kosten voortkomende uit niet tijdig betalen van bestellingen op wat voor wijze dan ook, komen ten laste van de Koper.
* De links op onze site of andere, brengen u en Elettra/henkdejonge.nl/uitsluitend tot elkaar en zijn op generlei wijze verantwoordelijk voor de afwikkeling van deze bestelling.
ELETTRA Boeken, Uitgeverij, Antiquariaat / De Alde Buorren 4 / 8567 LG OUDEMIRDUM
Tel: 0651400934 - bereikbaar van 09:00-23:00 uur.
In sommige situaties zal ik de telefoon niet op kunnen nemen, stuur dan een mail of sms!
Email: elettra@home.nl of info@henkdejonge.nl
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Palmen, Connie - De zonde van de vrouw. Boekenweek-essay van 2017

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Elettra Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Elettra Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Elettra Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Elettra Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Elettra Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.