Jan Ferwerda - Dik tevreden

Schrijver:
Titel: Dik tevreden
ISBN: 9789078115632
Uitgever: Diepenmaat Uitgeverij & Ontwerpbureau
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dik Bruynesteyn bracht 65 jaar sportgeschiedenis op unieke wijze in beeld.Hij was erbij toen Ard en Keessie hun successen op de schaats boekten.Jan Janssen en Joop Zoetemelk de Tour de France wonnen. Ajax, Feyenoorden PSV Europese bekertoernooien op hun naam schreven. Anton Geesink,Richard Krajicek, Fanny Blankers-Koen, Raymond van Barneveld enSjoukje Dijkstra indrukwekkende internationale titels behaalden.Dit boek is een eerbetoon aan een fantastische tekenaar, die werkte in eenperiode waarin sport een steeds belangrijker plaats in ons leven is gaaninnemen. Die eraan meewerkte dat de jeugd sportiever werd, die sportersop een milde manier op de hak nam, die sportprestaties bejubelde entegelijkertijd relativeerde. Die geliefd was bij drie generaties sportfans,sporters en journalisten.De titel van dit boek vat hem intwee woorden samen.Freek de JongeDik was een rappe fietser,een olijke kameraad, eenvermakelijke causeur, maarvooral een weergaloostekentalent.Dries van AgtWat jammer dat zulke tekenaarsoud worden en sterven. Datmoesten ze verbieden.Peter van Straaten
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.