Irving - Wereld volgens garp(pocket)

Schrijver:
Titel: Wereld volgens garp(pocket)
ISBN: 9789026952401
Uitgever: Unieboek / Het Spectrum
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'De wereld volgens Garp' is een roman geschreven door John Irving. Het verhaal volgt het leven van T.S. Garp, een schrijver die worstelt met zijn identiteit en zijn plaats in de wereld.

Het boek begint met de geboorte van Garp, waarbij zijn moeder, Jenny Fields, ervoor kiest om een kind te krijgen zonder een man in haar leven. Jenny is een sterke en onafhankelijke vrouw die haar eigen weg volgt en haar eigen feministische ideeën heeft. Garp groeit op in een onconventioneel gezin, omringd door een kleurrijke cast van personages, waaronder zijn moeder, zijn mentor en schrijver Roberta Muldoon, en zijn beste vriendin Helen.

Terwijl Garp opgroeit, wordt hij geconfronteerd met verschillende uitdagingen en obstakels. Hij worstelt met zijn seksualiteit, zijn ambities als schrijver en zijn verlangen naar liefde en acceptatie. Het boek verkent ook thema's als gender, seksualiteit, familie, dood en de kracht van verhalen.

Gedurende het verhaal volgen we Garp terwijl hij zijn weg vindt in de literaire wereld en zijn eigen stem ontdekt als schrijver. Hij wordt geconfronteerd met succes en tegenslagen, vreugde en verdriet, en probeert zijn eigen plaats te vinden in een wereld die vaak verwarrend en onvoorspelbaar is.

Het boek is geschreven in de kenmerkende stijl van John Irving, met levendige personages, humor en een scherp oog voor detail. Irving weeft verschillende verhaallijnen en thema's samen, waardoor het boek een rijke en gelaagde leeservaring biedt.

'De wereld volgens Garp' is een meeslepende roman die de lezer meeneemt op een emotionele reis. Het boek is zowel grappig als ontroerend, en biedt een diepgaande verkenning van de menselijke ervaring en de zoektocht naar identiteit en betekenis.

Het boek werd gepubliceerd in 1978 en werd al snel een bestseller. Het werd ook verfilmd in 1982, met Robin Williams in de hoofdrol als Garp.

Al met al is 'De wereld volgens Garp' een boeiende en meeslepende roman die de lezer uitdaagt om na te denken over thema's als identiteit, gender en de kracht van verhalen. Het is een boek dat nog steeds relevant is en de tand des tijds heeft doorstaan.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Irving - Wereld volgens garp(pocket)