Henny Thijssing-Boer - Jouw liefde is mijn geluk. voorkeur

Schrijver:
Titel: Jouw liefde is mijn geluk. voorkeur
ISBN: 9789024217342
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
GELUK IS ALS DE WIND
Op een dag leest Kim Drijfhamer een advertentie waarin een flinke huishoudelijke hulp wordt gevraagd op een boerderij in het noorden van Groningen. Ze aarzelt maar enkele ogenblikken alvorens ze besluit erop te reageren. En dan ontdekt ze al snel dat er door gebeurtenissen uit het verleden een geheimzinnig waas hangt rond zoon Romke en zijn vader. Het dorp gonst van geruchten en roddels. Kim laat zich echter daar niet door misleiden, maar spit een oude geschiedenis tot op de bodem uit. Vanzelfsprekend maakt dat veel emoties los. Heel langzaam worden achterdocht en wrok omgezet in genegenheid en liefde.

EEN HUIS MET OPEN DEUREN
Op de hoeve waar Romke met zijn vrouw Ida en zijn vader woont en werkt, gaat het al lange tijd niet meer zo goed. Ida kan de dood van hun dochtertje niet aanvaarden en het meest trieste is dat ze er Romke schuldig aan acht. Door alle problemen krijgt hun huwelijksgeluk het zwaar te verduren. Ook het pad van Kim en Loet gaat niet altijd over rozen. Verwikkelingen die niemand kan voorzien vormen een regelrechte bedreiging van het saamhorigheidsgevoel tussen hen. Vooral als een kind de dupe dreigt te worden springt Kim op de bres.

LEVEN MET JOU
Kim Donkervaart is de centrale figuur op de oude hoeve inhet Groningerland. Ze is het middelpunt van haar gezin en straalt warmte en genegenheid uit naar de mensen om zich heen. Maar ze ervaart ook dat het leven naast haar man Loet niet altijd gemakkelijk is. Want Loet is een zwartkijker en een stijfkop. Vooral met de kinderen geeft dat nogal eens problemen. En als Kim er dan niet zou zijn............Dat vindt ook Romke Kwant, die met zijn vader eveneensop de hoeve woont. Hij voelt zich bijzonder aangetrokken tot de positief ingestelde Kim.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henny Thijssing-Boer - Jouw liefde is mijn geluk. voorkeur