Gobits, S. - 30 jaar grafisch atalier daglicht

Schrijver:
Titel: 30 jaar grafisch atalier daglicht
ISBN: 9789070108922
Uitgever: lecturis
Bijzonderheden: Goed - achterkant gedeeltelijk vergeeld
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Al 30 jaar biedt Grafisch Atelier Daglicht in Eindhoven ruimte en faciliteiten aan kunstenaars die bezig zijn met grafiek. Het maken van grafiek vereist immers bijzondere condities en apparaten als een pers, zuurbak, repro-installatie en uitspuitcabine. Bovendien biedt het atelier professionele ondersteuning. Grafisch Atelier Daglicht geniet nationaal én internationaal een goede reputatie. Het is een prentenboek met vele foto's waarin de nadruk, geheel in de geest van het atelier, ligt op beeld en niet op woord. Er is ook een special edition in een kleine oplage (100#) met een etsplaat op het omslag. Verkooprijs 59,- ISBN 978-90-70108-97-7
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.