Haley Tanner - De verdwijntruc

Schrijver:
Titel: De verdwijntruc
ISBN: 9789029086332
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheden: Goed - vlekjes op snede onder
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De verdwijntruc is het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de tienjarige goochelaar Vaclav en zijn charmante assistente Lena. De twee Russische immigrantenkinderen wonen in Brooklyn maar hebben een totaal verschillende achtergrond: zijn ouders werken hard om hun Amerikaanse droom te verwezenlijken, zij is een weeskind dat opgroeit onder omstandigheden waarin geen enkel kind zou mogen opgroeien.De liefde tussen de twee is onverwoestbaar; ook als familiegeschiedenissen en donkere geheimen hun geluk overschaduwen en ze na een afschuwelijke ontdekking ruw van elkaar worden gescheiden, blijft hun band bestaan.Jaren later ontmoeten ze elkaar weer en heeft Vaclav nog altijd de gave om Lena te betoveren. Maar het verleden blijft een rol spelen, en Vaclav en Lena worden gedwongen hun geschiedenis tegen het licht te houden. En de ontdekking die ze daarbij doen, vormt opnieuw een bedreiging voor hun liefde.De verdwijntruc is een fantastisch liefdesverhaal van een getalenteerde jonge schrijfster.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.