Kasteel Ruurlo - Kasteel Ruurlo, Huis voor Willink

Schrijver:
Titel: Kasteel Ruurlo, Huis voor Willink
Taal: Nederlands
Uitgever: Museum More
Bijzonderheden: Huis Ruurlo, transitie van kasteel naar Museum More, 112 pag, 2017, gebonden,
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Op dit moment staat Kasteel Ruurlo bekend als huisvesting van Museum More. Maar daar ging veel aan vooraf.
Ooit als echt Kasteel, een verstevigd bouwwerk met slotgracht, waar werd gewoond. Vervolgens in de 20e eeuw getransformeerd naar kantoorruimten om dienst te doen vanaf 1978 als gemeentehuis van de Gemeente Ruurlo (Berkelland) en daarna een nieuw fase als huis voor de kunst.
Hans en Monique Melchers kochten Kasteel Ruurlo in 2015 en transformeerden het naar museum om hun collectie van schilder Carel Willink (1900-1983) ten toon te stellen. Pas later werd dit Museum More, omdat er meer te zien is dan de schilderijen van Willink.

Dit boek gaat over de geschiedenis van Huis Ruurlo, over het gebruik door de eeuwen heen, de prachtige tuinen en de verbouwingen die er hebben plaatsgevonden. Tenslotte komt ook de kunst aan bod en de werken die er nu hangen in de vaste collectie van Museum More.
Verder lezen

Castellum uit Woerden

particulier

Logo Castellum

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kasteel Ruurlo - Kasteel Ruurlo, Huis voor Willink Kasteel Ruurlo - Kasteel Ruurlo, Huis voor Willink Kasteel Ruurlo - Kasteel Ruurlo, Huis voor Willink

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Castellum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Castellum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Castellum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Castellum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Castellum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.