Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Leeuwen-Seelt, Noortje van (red.) e.a. - Wijs met de Waddenzee.

Schrijver:
Titel: Wijs met de Waddenzee.
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff. Amsterdam.
Bijzonderheden: 1980, 1e druk,160 pagina's, gebonden, formaat: A4. Conditie: Naam op schutblad, verder in zeer goede staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
Wijs met de Waddenzee is een boek voor de jeugd. Het is tot stand gekomen vanuit de gedachte kinderen de natuur te laten ontdekken, hen ervan te laten houden. In dit boek staat daartoe het mooiste en meest gevarieerde natuurgebied dat Nederland rijk is centraal. [bron: flaptekst].
Rijk geïllustreerd in kleur en zwart-wit.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leeuwen-Seelt, Noortje van (red.) e.a. - Wijs met de Waddenzee. Leeuwen-Seelt, Noortje van (red.) e.a. - Wijs met de Waddenzee. Leeuwen-Seelt, Noortje van (red.) e.a. - Wijs met de Waddenzee. Leeuwen-Seelt, Noortje van (red.) e.a. - Wijs met de Waddenzee. Leeuwen-Seelt, Noortje van (red.) e.a. - Wijs met de Waddenzee. Leeuwen-Seelt, Noortje van (red.) e.a. - Wijs met de Waddenzee. Leeuwen-Seelt, Noortje van (red.) e.a. - Wijs met de Waddenzee. Leeuwen-Seelt, Noortje van (red.) e.a. - Wijs met de Waddenzee. Leeuwen-Seelt, Noortje van (red.) e.a. - Wijs met de Waddenzee. Leeuwen-Seelt, Noortje van (red.) e.a. - Wijs met de Waddenzee.