Thierry Koch, T. Koch - De 10 geboden van het Vaticaan

Schrijver:
Titel: De 10 geboden van het Vaticaan
ISBN: 9789059742482
Uitgever: Mijneigenboek.Nl
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 20,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Rooms-katholieke christenen proberen te leven volgens hun eigen godsdienst, en dus volgens de regels die worden opgelegd vanuit Rome. Maar is het in deze huidige tijd nog wel mogelijk om volgens die religieuze regels te leven?
Misschien heb je af en toe ook een wrang gevoel over al die wetten die je vanuit het Vaticaan worden opgelegd? Ben je ook boos over stellingen die de curie en de paus verkondigen, over hoe je moet leven binnen onze maatschappij? Vraag je je ook steeds vaker af of het allemaal nog overeenstemt met je geloof of geloven, met je leven en beleven?
Bij Thierry Koch hebben deze vragen al menige 'gewetensbellen' doen rinkelen. Meerdere keren is zijn geweten zwaar op de proef gesteld door de stellingen van het Vaticaan. Dan komen de vragen:
Waarom is de vrouw minder dan de man? Waarom is er ongelijkheid binnen mijn godsdienst? Waarom is condoomgebruik strafbaar? Waarom zeggen de religieuze leiders dat zij beter zijn dan de anderen? Is mijn godsdienst eigenlijk wel een godsdienst? Of heeft men soms een filosofie van iemand misbruikt door er een godsdienst van te máken?
Aan de hand van al die vragen en de zoektocht naar antwoorden heeft Thierry Koch de christelijke grondslag van zijn leven opnieuw ingevuld en gestalte gegeven. Mogelijk bieden zijn verfrissende beschouwingen de lezer eveneens een aanzet om te komen tot een andere, nieuwe beleving van het rooms-katholieke geloof.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thierry Koch, T. Koch - De 10 geboden van het Vaticaan