Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Looijengoed. J.P.A. van. - Op de hoogte van de Veluwe.

Schrijver:
Titel: Op de hoogte van de Veluwe.
Taal: Nederlands
Uitgever: BDU uitgeverij, Koninklijke. Barneveld.
Bijzonderheden: 2008, 1e druk, 152 pagina's, gebonden, formaat: 24,6 x 17,5 cm. Conditie: Naam op schutblad, verder in nieuwstaat. Zie foto's.
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
Geboren en getogen midden in de Veluwse bossen, beschrijft Piet van Looijengoed de verhalen en belevenissen van zijn voorvaderen. Van net na het begin van de jaartelling tot de tijd waarin we ons nu bevinden, wordt verteld wat de Veluw naren met de Veluwe en de Veluwe met haar bewoners heeft gedaan. Het zijn vooral de Veluwe, geloof en natuur die de Veluw naar gevormd hebben tot wat hij nu is. Trots op zijn gezin, zijn land en zijn bezit, maar ook behoudend, gesloten, standvastig en wars van veranderingen; dat is de typering die Van Looijengoed van de Veluw naar geeft. Achter deze façades tref je een behulpzaam en vredelievend mens. De Veluwe is van een bar en bijster land gevormd door de ijzerindustrie, de houtskoolproductie, de ekers en de vele tienduizenden schapen tot een gebied dat nu bewonderd en gezocht wordt en geliefd is bij velen die er rust voor lichaam en geest zoeken.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Looijengoed. J.P.A. van. - Op de hoogte van de Veluwe. Looijengoed. J.P.A. van. - Op de hoogte van de Veluwe. Looijengoed. J.P.A. van. - Op de hoogte van de Veluwe. Looijengoed. J.P.A. van. - Op de hoogte van de Veluwe. Looijengoed. J.P.A. van. - Op de hoogte van de Veluwe. Looijengoed. J.P.A. van. - Op de hoogte van de Veluwe. Looijengoed. J.P.A. van. - Op de hoogte van de Veluwe. Looijengoed. J.P.A. van. - Op de hoogte van de Veluwe.