Agatha Christie - LISTERDALE MYSTERIE

Schrijver:
Titel: LISTERDALE MYSTERIE
ISBN: 9789021843315
Uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 8,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Listerdale Mysterie' is een verzameling van dertien korte verhalen geschreven door de beroemde misdaadauteur Agatha Christie. Elk verhaal draait om een mysterie dat opgelost moet worden, en ze variëren van moordmysteries tot diefstallen en verdwijningen.

In het eerste verhaal, getiteld 'De man uit het Zuiden', ontmoet een jonge vrouw een charmante man tijdens een treinreis. Ze raken aan de praat en hij vertelt haar een ongelooflijk verhaal over een moord die hij heeft gepleegd. Maar is het echt waar, of is het gewoon een verzonnen verhaal?

In een ander verhaal genaamd 'De zaak van de onbekende vrouw', wordt een man geconfronteerd met een mysterieuze vrouw die beweert zijn vrouw te zijn. Hij heeft echter geen enkele herinnering aan haar. Terwijl hij probeert uit te zoeken wie ze is en wat er is gebeurd, komt hij steeds dieper in een web van leugens en bedrog terecht.

Een ander intrigerend verhaal is 'Het avontuur van de Egyptische tombe', waarin een archeoloog een oude Egyptische tombe ontdekt. Maar al snel blijkt dat er een vloek op rust, en de mensen die betrokken zijn bij de opgraving beginnen op mysterieuze wijze te sterven. Kan de archeoloog het mysterie oplossen voordat het te laat is?

Elk verhaal in 'Listerdale Mysterie' is meesterlijk geschreven en zit vol met plotwendingen en verrassende ontknopingen. Agatha Christie weet als geen ander hoe ze de lezer op het verkeerde been kan zetten en de spanning opbouwt tot het einde. Haar personages zijn levendig en goed ontwikkeld, en ze weet de juiste balans te vinden tussen het geven van aanwijzingen en het behouden van de spanning.

Hoewel de verhalen op zichzelf staan, hebben ze allemaal een gemeenschappelijk thema: mysterie. Of het nu gaat om een moord, een diefstal of een verdwijning, elk verhaal draait om het oplossen van een puzzel. De lezer wordt uitgedaagd om mee te denken en te proberen het mysterie zelf op te lossen voordat het antwoord wordt onthuld.

'Listerdale Mysterie' is een must-read voor fans van Agatha Christie en liefhebbers van misdaadverhalen in het algemeen. Het boek biedt een boeiende verzameling van korte verhalen die stuk voor stuk de lezer in hun greep houden. Met haar kenmerkende schrijfstijl en briljante plotwendingen bewijst Agatha Christie opnieuw waarom ze een van de grootste misdaadauteurs aller tijden is.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.