Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Hegener. Michiel. - Ons wilde oosten. De toekomst van de Veluwe

Schrijver:
Titel: Ons wilde oosten. De toekomst van de Veluwe.
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact. Amsterdam.
Bijzonderheden: 2002, 1e druk, 208 pagina's, softcover, formaat: 21 x 13,5 cm. Conditie: In bijna nieuwstaat. Zie foto's.
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
Ons Wilde Oosten 1e druk is een boek van Michiel Hegener uitgegeven bij Uitgeverij Contact.

Langzaam beginnen we te beseffen hoe bijzonder de duizend vierkante meter aaneengesloten natuur in het hart van ons land is. De Veluwe is het grootste laaglandnatuurterrein van Noordwest-Europa en van on-Nederlandse omvang, maar de rijksoverheid besteedt er weinig aandacht aan.

Staan er daarom zoveel hekken op de Veluwe? Waarom zijn er twee zelfstandig uitgeroepen nationale parken, maar stuit één groot park op verzet? Waarom probeert men nóg meer toeristen naar de Veluwe te trekken dan de 28 miljoen dagjesmensen en de 1,7 miljoen verblijfsrecreanten die er in 1999 al kwamen? Waarom liggen er dichte netwerken van mountainbikepaden dwars door de natuur? En waarom stopte Staatsbosbeheer met de wildregulatie en verpachtte die aan plezierjagers uit het westen?

Michiel Hegener beschrijft dit unieke Nederlandse natuurgebied en het krachtenveld van terreineigenaren, overheden en bezoekers en betoogt dat Nederland meer aandacht zou moeten besteden aan het unieke en uitgestrekte wilde oosten
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hegener. Michiel. - Ons wilde oosten. De toekomst van de Veluwe. Hegener. Michiel. - Ons wilde oosten. De toekomst van de Veluwe. Hegener. Michiel. - Ons wilde oosten. De toekomst van de Veluwe. Hegener. Michiel. - Ons wilde oosten. De toekomst van de Veluwe. Hegener. Michiel. - Ons wilde oosten. De toekomst van de Veluwe. Hegener. Michiel. - Ons wilde oosten. De toekomst van de Veluwe. Hegener. Michiel. - Ons wilde oosten. De toekomst van de Veluwe.