Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Mouw-Dubbeldam. Christine. (herderin te Elspeet). - Schemering.

Schrijver:
Titel: Schemering. "schaapje, schaapje, heb je witte wol?" en over schapen op de Veluwe en het MKZ-spook.
Taal: Nederlands
Uitgever: Bonneville b.v. Bergen. (N.H.)
Bijzonderheden: 2001, 1e druk, 219 pagina's, softcover met stofomslag, formaat: 20 x 12 cm. Conditie: En fraai exemplaar. Zie foto's.
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
Als ik het een dag zonder mijn schaapjes moet stellen, is het net of ik die dag geen ontbijt heb gekregen, zegt Cristine Dubbeldam. Christine is geboren in Nieuw-Guinea en belandde als 8-jarige in Zoutelande. Ze werd onderwijzeres in Elspeet en ontmoette Cor die het herderen op de Elspeter heide al 33 jaar deed. Ze huwde Cor en toen hij heupproblemen kreeg, nam Christine het hoeden van de schaapjes op de Elspeter heide als enige herderin in Nederland over. Omdat ze zoveel vragen kreeg over haar werk met haar beestjes in de natuur, besloot ze om een jaar lang haar gevoelens en ervaringen als herderin op te schrijven.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mouw-Dubbeldam. Christine. (herderin te Elspeet). - Schemering. "schaapje, schaapje, heb je witte wol?" en over schapen op de Veluwe en het MKZ-spook. Mouw-Dubbeldam. Christine. (herderin te Elspeet). - Schemering. "schaapje, schaapje, heb je witte wol?" en over schapen op de Veluwe en het MKZ-spook. Mouw-Dubbeldam. Christine. (herderin te Elspeet). - Schemering. "schaapje, schaapje, heb je witte wol?" en over schapen op de Veluwe en het MKZ-spook. Mouw-Dubbeldam. Christine. (herderin te Elspeet). - Schemering. "schaapje, schaapje, heb je witte wol?" en over schapen op de Veluwe en het MKZ-spook. Mouw-Dubbeldam. Christine. (herderin te Elspeet). - Schemering. "schaapje, schaapje, heb je witte wol?" en over schapen op de Veluwe en het MKZ-spook. Mouw-Dubbeldam. Christine. (herderin te Elspeet). - Schemering. "schaapje, schaapje, heb je witte wol?" en over schapen op de Veluwe en het MKZ-spook. Mouw-Dubbeldam. Christine. (herderin te Elspeet). - Schemering. "schaapje, schaapje, heb je witte wol?" en over schapen op de Veluwe en het MKZ-spook.