Stephen Hawking - Het heelal

Schrijver:
Titel: Het heelal
ISBN: 9789035117839
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheden: Goed - Gebruikssporen
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het fenomenale Het heelal is inmiddels een klassieker geworden, waarvan over de hele wereld meer dan 9 miljoen exemplaren warden verkocht. Hawking gaf met dit boek een enorme impuls aan het wetenschappelijk onderzoek naar de micro- en makro-kosmologie. Hij wordt alom beschouwd als een van de grootste voortzetters van het werk van Einstein en verwierf grote vermaardheid door zijn model voor zwarte gaten.

In deze herziene, uitgebreide en geïllustreerde editie van Hawkings beroemde werk zijn de meest recente ontwikkelingen in het vak verwerkt, waarvan hij er vele zelf heeft voorspeld. Met behulp van meer dan 200 kleurenillustraties maakt Hawking zijn revolutionaire en fascinerende theorieën toegankelijk voor een breed publiek. Hij schreef voor deze uitgave een nieuwe introductie en een aanvullend hoofdstuk over wormgaten en reizen in de tijd.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.