Nijboer, Matthijs en Slobbe, Thomas van - In beweging - Het com

Schrijver:
Titel: In beweging - Het complexe samenspel van de burgerbeweging bij duurzame ontwikkeling
ISBN: 9789062245543
Taal: Nederlands
Uitgever: Vonk Uitgevers
Bijzonderheden: 2022, 128 pagina's, paperback, in goede staat.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In een tijd waar politiek en burgers ver uit elkaar lijken te liggen is de burgerbeweging een belangrijke speler om politiek en burger te verbinden.

Toenemend wantrouwen in ons politieke bestel zijn voelbaar geworden nu meer en meer burgers zich niet gehoord en meegenomen voelen. Het boek In beweging onderstreept de waarde van de burgerbeweging voor Nederland. Dat het belangrijk is om open vragen te blijven stellen. Burgers werkelijk mee laten denken, in plaats van ‘bent u voor of tegen’. Dit levert interessante uitkomsten op en geeft een bijzonder inkijkje in het denken van actieve, lokaal betrokken burgers. Daar kan elke politieke bestuurder zijn of haar voordeel mee doen. Duurzaamheidsthema zijn vaak complexe vraagstukken. Wicked problems, en laten zich lastig eenduidig oplossen. Wat goed is voor het ene aspect van het complexe probleem, creëert juist weer een nadeel op een ander aspect. De auteurs distelleren het belang van de burgerbeweging (een gemeenschappelijk gevoel van urgentie, betrokkenheid en meedenkkracht), juist ook in thema´s die zich niet eenduidig laten vangen. De auteurs onderzoeken verschillende groene maatschappelijke issues als de wolf in Nederland, vliegvakanties, biodiversiteit, landbouw, energieopwekking en ruimtelijke inrichting. Met daarin centraal: ´wat denkt de burgerbeweging en welke uitkomsten zijn voor het politieke veld van belang´. De burgerbeweging een plek geven kan een sleutel zijn tot grotere toenadering tussen politiek en burgers.
Verder lezen

boekenliefhebber uit Apeldoorn

particulier
Alle boeken worden met de grootst mogelijke inzet ingepakt en verzonden.
De verzending is voor risico van de koper.
Als u binnen 24 uur geen antwoord op uw bestelling heeft ontvangen, controleer dan uw "Spam-box".
De ervaring leert dat een aantal antwoorden daarin belandt.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nijboer, Matthijs en Slobbe, Thomas van - In beweging - Het complexe samenspel van de burgerbeweging bij duurzame ontwikkeling Nijboer, Matthijs en Slobbe, Thomas van - In beweging - Het complexe samenspel van de burgerbeweging bij duurzame ontwikkeling Nijboer, Matthijs en Slobbe, Thomas van - In beweging - Het complexe samenspel van de burgerbeweging bij duurzame ontwikkeling

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenliefhebber

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenliefhebber
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenliefhebber een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenliefhebber vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenliefhebber kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.