Joris van Alphen & Theo Bosboom - Oog op de natuur

Schrijver:
Titel: Oog op de natuur
ISBN: 9789090280479
Taal: Nederlands
Uitgever: Marius van der Sandt Stichting
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 30,50
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Als kind al voelde Marius van der Sandt (1985-2006) zich aangetrokken tot de natuur, de bergen en de wildernis. Door de fotografie is hij met andere ogen naar deze natuur gaan kijken. Hij schrijft daarover als zestienjarige na een reis alleen door Scandinavie: ''Toen ik alleen die trektocht door Lapland maakte heb ik iets heel bijzonders ervaren. Op de een of andere manier ervaar je in dat landschap de ultieme vrijheid door de oneindige ruimte en schoonheid
om je heen.''
Met dit boek wil de Marius van der Sandt Stichting, die is opgericht ter nagedachtenis aan Marius, haar boodschap uitdragen en haar plannen presenteren om jonge talentvolle natuurfotografen te stimuleren.
Er is een selectie opgenomen van de mooiste foto's die Marius in zijn korte leven in verschillende delen van de wereld gemaakt heeft samen met zijn persoonlijke visie op de natuurfotografie.
De Nederlandse topfotografen, Joris van Alphen, Theo Bosboom, Jasper Doest, Bas Meelker en Jan Vermeer tonen favoriete foto's en vertellen welke fotografen hen geïnspireerd hebben en wat hen gedreven heeft om professioneel natuurfotograaf te worden. Frans Lanting en André Kuipers schetsen met hun foto's en hun visie op de natuur een beeld van de continue ontwikkeling in de natuurfotografie. Zij allen hebben een missie, zij zijn de ogen van onze wereld, zij willen met hun foto's laten zien hoe mooi en kwetsbaar onze aarde is.

Verder lezen

Boekhandel Moos uit Weesp

zakelijk

Logo Boekhandel Moos

Verzendkosten:
Brievenbuspakje in Nederland:
€ 3,95 inclusief BTW.
Prijs pakket Postnl naar een huisadres (of als u wenst ophalen bij een PostNL,even aangevend dan) in Nederland:
€5,95 inclusief BTW.
Prijs pakket Postnl naar een huisadres in België : €8,95 inclusief BTW.
Prijs pakket Postnl Parcelshop naar een huisadres in Duitsland : €9,25 inclusief BTW.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joris van Alphen & Theo Bosboom - Oog op de natuur