I. Donkervoort - 20 Nationale Landschappen

Schrijver:
Titel: 20 Nationale Landschappen
ISBN: 9789021540559
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Woud Hoeksche Waard IJsseldelta Laag Holland Middag-Humsterland Nieuwe Hollandse Waterlinie Noardlike Fryske Wâlden Noordoost-Twente Rivierengebied Stelling van Amsterdam Veluwe Winterswijk Zuid-Limburg Zuidwest-Zeeland Zuidwest-Friesland • Inspirerende combinatie van cultuur en natuur in elk landschap • Toont de unieke regionale verschillen in Nederland in tekst en beeld • Voor iedereen die er graag opuit gaat in eigen land • Uitgave wordt gesteund door het ministerie van LNV • In 2009 zendt de NCRV een vervolg uit op de serie Nationale Landschappen • Uitgebreide pr-campagne Het Rijk heeft twintig gebieden benoemd tot Nationaal Landschap, juist omdat ze zo bijzonder zijn. Vaak ook zijn ze onbekend: ooit in Arkemheen geweest? Of in Humsterland? Wel eens een vliedberg beklommen? De krijtrotsen van Dover kennen we allemaal, maar de Rode Klif van Warns? Stuk voor stuk zijn de Nationale Landschappen een bezoek waard. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen, een fort bezoeken of een vaartocht maken. En in plaats van een dagje uit kun je er ook goed een paar dagen, een week of nog langer doorbrengen: overnachten bij de boer, soms kamperend, soms onder het (rieten) dak van de boerderij. Maak kennis met de onvervalste Nederlandse diversiteit! De twintig Nationale Landschappen zijn ingesteld omdat die gebieden kenmerkend zijn voor de ontstaansgeschiedenis van Nederland en bijzondere landschappelijke eigenschappen hebben. Maar ook op landelijke schaal is het van belang dat Nederland zijn diversiteit aan karakteristieke landschappen behoudt. De status ‘Nationaal Landschap’ betekent niet dat de landschappen ineens openluchtmusea zijn geworden. Er is wel degelijk ruimte voor nieuwe dingen, zolang deze maar geen bedreiging vormen voor de bijzondere kwaliteiten van het gebied. 20 Nationale Landschappen
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.