Djoni Makkink, Désirée Verkaar & Stéfanie van Wijk - 40 rece

Schrijver:
Titel: 40 recepten voor in een pannetje
ISBN: 8716963668523
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Eenpersoons ovenpannetjes zijn een echte trend. Gerechten uit het pannetje zijn origineel, handig en vaak ook erg gezond, want vlees, vis en groenten worden in hun eigen sappen bereid. Er is dus weinig vet nodig en voedingsstoffen blijven behouden. In dit boek vind je veertig recepten voor verrassende voor-, hoofd,- en bijgerechten en zelfs heerlijke desserts uit het veelzijdige ovenpannetje. Van supersnelle maaltijden to culinaire hapjes voor een bijzonder etentje. Je zet ze zó in het pannetje op tafel, een mooie en gezellige manier van serveren. Til het deksel eraf en snuif de lekkere geuren op: het is net een cadeautje voor elke tafelgenoot!
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.