Marianne Busser, Ron Schroder - Dierentuinverhaaltjes voor het

Schrijver:
Titel: Dierentuinverhaaltjes voor het slapengaan. (maxi- editie 23x23 cm)
ISBN: 9789048837793
Uitgever: Marianne Busser
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 15,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dierentuinverhaaltjes voor het slapengaan is een prachtig kinderboek geschreven door Marianne Busser en Ron Schroder. Het boek is speciaal ontworpen om voor te lezen aan kinderen voor het slapengaan. Het heeft een groot formaat van 23x23 cm, waardoor de kleurrijke illustraties goed tot hun recht komen.

Het boek neemt de lezer mee op een avontuurlijke reis door de dierentuin. Elk verhaaltje draait om een ander dier en zijn belevenissen in de dierentuin. Zo ontmoeten we bijvoorbeeld Tim de tijger, Lisa de leeuwin en Boris de beer. Elk dier heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en avonturen, waardoor kinderen zich gemakkelijk kunnen identificeren met de personages.

De verhaaltjes zijn op een speelse en toegankelijke manier geschreven, met rijmende zinnen en herkenbare situaties. Ze zijn perfect afgestemd op de belevingswereld van jonge kinderen. De auteurs weten de aandacht van de kinderen vast te houden door gebruik te maken van humor en spannende gebeurtenissen. Zo worden er bijvoorbeeld ontsnappingen uit de dierentuin en zoektochten naar verloren voorwerpen beschreven.

De illustraties in het boek zijn kleurrijk en gedetailleerd. Ze brengen de dieren en hun omgeving tot leven en zorgen ervoor dat kinderen zich helemaal kunnen onderdompelen in de wereld van de dierentuin. De tekeningen zijn vrolijk en nodigen uit tot interactie. Kinderen kunnen bijvoorbeeld de dieren aanwijzen en benoemen, waardoor ze spelenderwijs hun woordenschat kunnen vergroten.

Dierentuinverhaaltjes voor het slapengaan is niet alleen een boek om voor te lezen, maar ook een boek om samen met kinderen te ontdekken. Naast de verhaaltjes bevat het boek ook zoekplaten en spelletjes. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld op zoek gaan naar verborgen dieren in de dierentuin of hun geheugen trainen met een memoryspel.

Dit boek is een perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een boek om voor te lezen voor het slapengaan. De verhaaltjes zijn niet te lang, maar lang genoeg om de aandacht van kinderen vast te houden. Bovendien zorgen de vrolijke illustraties en de interactieve elementen ervoor dat kinderen plezier beleven aan het boek, terwijl ze tegelijkertijd hun taal- en concentratievaardigheden ontwikkelen.

Kortom, Dierentuinverhaaltjes voor het slapengaan is een prachtig kinderboek vol avontuur en plezier. Het is een ideaal boek om voor te lezen voor het slapengaan en zal zowel kinderen als ouders betoveren met zijn kleurrijke illustraties en levendige verhalen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marianne Busser, Ron Schroder - Dierentuinverhaaltjes voor het slapengaan. (maxi- editie  23x23 cm)