Bourdain, A. - Keukenconfessies / druk 1

Schrijver:
Titel: Keukenconfessies / druk 1
ISBN: 9789022529324
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 2003, 287pp, paperback
Prijs: € 14,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Anthony Michael (Tony) Bourdain (New York, 25 juni 1956 - Kaysersberg, 8 juni 2018) was een Amerikaanse kok, televisiepresentator en auteur. Hij is vooral bekend geworden door zijn boek Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly en het televisieprogramma No Reservations, dat ook in Nederland te zien was op Discovery Channel en later op 24Kitchen.

Samenvatting

'Wereldberoemd chef-kok, bestsellerauteur, tv-persoonlijkheid en provocateur; Anthony Bourdain was het allemaal.'- Volkskrant

Bourdains Keukenconfessies: een onvoorspelbaar, schokkend en grappig boek over de zwarte kanten van het restaurantwezen.

Wie regelmatig in goede restaurants eet, heeft de neiging te denken dat die prachtige gerechten ontworpen zijn door verfijnde mannen met goddelijke inspiratie. Niets is minder waar. De ingenieuze creaties zijn hoogstwaarschijnlijk op uw bord getoverd door een stelletje gedegenereerde gekken, geteisem, viespeuken en psychopaten, aldus Anthony Bourdain. Jarenlang werkte Bourdain zelf als chef-kok in diverse New Yorkse restaurants, waaronder het befaamde Brasserie Les Halles in Manhattan. In Keukenconfessies geeft hij een inkijkje in zijn ruige levensstijl van seks, drugs en rock- ’n roll tussen de pannen en schetst hij een onthutsend beeld van de donkere kanten van het restaurantwezen. Bourdain pleegde op 8 juni 2018 zelfmoord in Frankrijk, waar hij was voor opnames voor zijn werkgever CNN.

'Neem een New Yorkse chef-kok, voeg drugs, cognac en bloed toe en je hebt een kookklassieker.'- The Observer

'Een prachtige, krachtige, informatieve en grappige gids over een fascinerende verborgen wereld.'- Daily Telegraph

Anthony Bourdain (New York, 1956 - Kaysersberg, 2018) werd wereldberoemd met het boek Keukenconfessies en het televisieprogramma No Reservations, in Nederland en Vlaanderen te zien op 24Kitchen. Hij schreef op brutale, nietsontziende maar geestige toon en werd daarmee het prototype van de ruige maar gepassioneerde kok. Avontuurlijk, ruw in de mond, maar uiterst precies als het op koken aankwam.
Verder lezen

Mika Ela uit Haren

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bourdain, A. - Keukenconfessies / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Mika Ela

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Mika Ela
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Mika Ela een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Mika Ela vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Mika Ela kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.