Aleister Crowley - Oefenboek voor astraal- en symboolmagie

Schrijver:
Titel: Oefenboek voor astraal- en symboolmagie
ISBN: 9789063781415
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Schors
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 2de druk / 1987 / 185 pagina's / Nederlands / 9789063781415
Prijs: € 57,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Van de vele lezingen die Aleister CROWLEY (1875-1947) - met GURDJIEFF - de grootste magiër van deze eeuw - onder het pseudoniem Meester Therion in het Berlijn van de twintiger jaren heeft gehouden, zijn in het "OEFENBOEK VOOR ASTRAAL EN SYMBOOLMAGIE" die drie gebundeld, welke te samen de belangrijkste aspecten bestrijken van de praktische magie.

De drie genoemde vormen van magie bieden, wanneer zij nauwgezet beoefend worden, de mogelijkheid om te leren werken met onbewuste, paranormale krachten, onvermoede gedachtevormen, trillingen, niveaus en entiteiten, alsmede door middel van een westerse pendant van Tantra-Yoga een doorbraak te bewerkstelligen naar het bovennatuurlijke, d.w.z.: het uiterlijke (exoterische) innig te verbinden met het innerlijke (esoterische) om zodoende het eeuwige verlangen naar harmonie en volmaaktheid te helpen verwezenlijken.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aleister Crowley - Oefenboek voor astraal- en symboolmagie