Dwight C. Byers - Reflexologie, een werkboek

Schrijver:
Titel: Reflexologie, een werkboek
ISBN: 9789069634159
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Hardcover / 5de druk / 2005 / 236 pagina's / Nederlands / 9789069634159
Prijs: € 37,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek bevat een complete omschrijving van de werkzaamheid van voet- en handreflexologie. Het behoort tot de standaardwerken op dit gebied en is gebaseerd op de originele Ingham-methode. Het is een werkboek dat de gehele anatomische opbouw van het lichaam in kaart brengt en stap voor stap de werkzaamheid van reflexologie zichtbaar maakt. Ieder onderdeel is op duidelijke wijze geïllustreerd om de praktische toepassing zo optimaal mogelijk te maken. De functionaliteit van hand- en voetreflexologie heeft inmiddels een duidelijke en gewaardeerde plaats ingenomen binnen het brede scala van de alternatieve gezondheidszorg. De massage en bewerking van de voet met zijn 7200 zenuwuiteinden heeft bewezen niet alleen bij te dragen tot een weldadige ontspanning, maar tevens een stimulerende en gezondmakende werking te hebben op het gehele lichaam.

Dit werkboek is al jarenlang het werkboek voor opleidingen, maar zal voor de geïnteresseerde leek een uitstekende introductie zijn om zich de hand- en voetreflexologie eigen te maken.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dwight C. Byers - Reflexologie, een werkboek