Catherine Ingram - Hartstochtelijk aanwezig zijn

Schrijver:
Titel: Hartstochtelijk aanwezig zijn
ISBN: 9789069635415
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 2003 / 175 pagina's / Nederlands / 9789069635415
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Er is een verhaal over een klein visje dat naar zijn oudere en wijzere vissenvriend toezwemt en zegt: 'Jij hebt de hele tijd over water. Ik heb er overal naar gezocht en het is nergens te vinden. Ik heb alle teksten bestudeerd, hard geoefend en getraind, en degenen ontmoet die het gekend hebben, maar het is mij ontgaan'.
De oude wijze vis zegt: 'Ja, mijn vriend. Zoals ik altijd al zeg, zwem je niet alleen er op dit moment in, maar ben je ook ervan gemaakt.' Het visje schudt gefrustreerd zijn kop en zwemt weg, terwijl het zegt: 'Misschien vind ik het ooit nog eens'.
Wij zijn net als dat visje, zegt Catherine Ingram in haar inleiding: we zoeken overal buiten onszelf naar een manier om onszelf te vinden. We verzamelen ervaringen, relaties, kennis en spullen, maar hoewel we op allerlei manieren kunnen genieten of beloond worden, hebben we vaak ons grootste geschenk over het hoofd gezien, dat in het volle zicht toch verborgen ligt - onze eigen hartstochtelijke aanwezigheid.
In een droom zag Ingram zeven primaire kwaliteiten die in het ontwaakte bewustzijn opkomen: Stilte, Tederheid, Lichamelijkheid, Waarachtigheid, Onderscheidingsvermogen, Vreugde en Verwondering. We kijken er vaak overheen in onze jacht naar wereldse dingen of spirituele vooruitgang. In het ontwaakte bewustzijn vormen deze kwaliteiten echter ons dagelijkse gezelscha, onze beste vrienden.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Catherine Ingram - Hartstochtelijk aanwezig zijn