A. Chalmers - Wat heet wetenschap?

Schrijver:
Titel: Wat heet wetenschap?
ISBN: 9789053524947
Uitgever: Boom
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 18,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In de jaren zeventig schreef Alan Chalmers een heldere inleiding tot de wetenschapsfilosofie die binnen zeer veel universitaire studies zijn weg heeft gevonden. Het boek gold en geldt als een van de beste introducties in de wetenschapsfilosofie. Nu, twintig jaar later, heeft Chalmers de tekst vrijwel geheel herzien en geschikt gemaakt voor nieuwe generaties studenten. Bestaande hoofdstukken (over o.a. Popper, Lakatos, Kuhn, Feyerabend) zijn uitgebreid met nieuwe voorbeelden die aansluiten bij de wetenschappelijke praktijk. Het debat over wetenschap heeft zich ontwikkeld, nieuwe hoofdstukken met nieuwe inzichten zijn toegevoegd (over o.a. het theorema van Bayes, het nieuwe experimentalisme en het realisme-antirealismedebat). Door het naast elkaar analyseren van de verschillende wetenschapsopvattingen, laat dit boek zien tot welke (nieuwe) filosofische vragen de wetenschappelijke verwerking van ervaringen en experimenten aanleiding geeft.

Deze nieuwe editie van Wat heet wetenschap is geschikt voor studenten aan vrijwel alle wetenschappelijke opleidingen, maar ook voor niet-studenten interessant.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Chalmers - Wat heet wetenschap?