Redactie - Heelal

Schrijver:
Titel: Heelal
ISBN: 9789018025144
Uitgever: ANWB
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 91,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een omvangrijk boek over het Heelal.

Met het zonnestelstel als vertrekpunt neemt Heelal je mee naar de uiterste grenzen van de kosmos. Deze fascinerende reis voert langs verre planeten en sterrenstelsels, en geeft een indrukwekkend beeld van het ontstaan, de evolutie en de toekomst van het heelal.

Hoe is het heelal ontstaan? Wat wordt bedoeld met een oerknaI? Op welke manier kunnen wij vanaf de aarde naar de hemel kijken? Antwoorden op deze, maar op nog veel meer vragen worden de lezer uitgelegd.

De 512 paginas tellende gebonden uitgave Heelal, geschreven en bewerkt door een internationaal team van deskundigen, is uit drie delen opgebouwd. De inleiding geeft een overzicht van sterrenkundige basisbegrippen. Het beschrijft de processen en mechanismen die bepalend waren voor het ontstaan en de ontwikkeling van het omniversum. Begrippen als ruimte, tijd, astrofysica en de toekomst van het heelal komen aan de orde. In de gids tot het heelal wordt in heldere taal uitgelegd wat er zoal te zien is. Dit alles ondersteund door spectaculaire fotos van planeten, nevels en sterrenstelsels en verhelderende tekeningen. De nachthemel geeft een overzicht van alle sterrenbeelden met vermelding van de bijzondere objecten die daarin met verrekijker of kleine telescoop te zien zijn. Dit deel bevat een volledige sterrengids waarin de sterrenhemel van maand tot maand is weergegeven, inclusief de stand van de planeten.

De uitspraak van Albert Einstein: Kijk naar de sterren en leer ervan is geknipt voor deze uitgave!

Ook verkrijgbaar in deze serie zijn Aarde, Dieren, Mensen, Oceanen, Planten en Vogels.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Redactie - Heelal