Willem Barnard - Anno Domini

Schrijver:
Titel: Anno Domini
ISBN: 9789068013566
Uitgever: De Prom
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Al sinds zijn kinderjaren houdt Willem Barnard een dagboek bij. Sedert zijn emeritaat in 1975 doet hij dat echter met steeds grotere inzet en toewijding. Bevrijd van de last van het pastoraat krijgt hij meer ruimte voor het schrijverschap en ontpopt hij zich als een begenadigd chroniqueur. Hij blikt terug op zijn predikantschap en denkt na over de keuze tussen geloof en ongeloof, protestant en katholiek. nauwlettend volgt hij de verrichtingen van zoon Benno, óók dichter en schrijver. En hij becommentarieert de moderne tijd, met krachtige opinies en een aanstekelijke woede. De macht van het militarisme, de invloed van de economie, de dreiging van de islam, de verhuftering van de samenleving - het zijn de zorgen van een man die liever náást de tijd leeft en zich pas in de liturgie even op zijn plaats weet.

Met Anno Domini is de Nederlandstalige literatuur een kritische stem rijker. Met scherpe, geestige pen presenteert zich hier een geboren eenling die te hoop loopt tegen de wereld. een zo uitgesproken Barnard kenden we nog niet.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem Barnard - Anno Domini