Mintzberg, Henry - Mintzberg over Management - De werled van on

Schrijver:
Titel: Mintzberg over Management - De werled van onze Organisaties
Taal: Nederlands
Uitgever: Business Pockets
Bijzonderheden: 1998, papperback, in zeer goede staat
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In Mintzberg over management onderzoekt de auteur niet alleen de functie van het management, maar ook die van de organisatie zelf en haar betekenis voor de samenleving. Mintzberg heeft nagedacht over de manier waarop managers te werk gaan; hoe organisaties functioneren, besluiten nemen, strategieën ontwikkelen en zich structureren; en hoe machtsverhoudingen organisaties omringen en binnendringen, alsmede de wijze waarop samenlevingen proberen met hun organisties om te gaan.
Mintzberg over management bestaat uit drie delen. Het eerste gaat over 'management', het proces waardoor mensen die officieel leiding hebben over gehele organisaties of delen daarvan, proberen het gedrag ervan te sturen.
In het tweede wordt gekeken naar vormen van organisaties op een wijze die vergelijkbaar is met die waarop biologen verschillende soorten in de natuur bestuderen.
In het derde deel is de blik gericht op onze gemeenschap van organisaties, op de manier waarop wij proberen ze te beïnvloeden en hoe zij op hun beurt ons beïnvloeden en daardoor ons bestaan gelukkig en beroerd maken.
Mintzberg over management is bedoeld voor een algemeen lezerspubliek met belangstelling voor organisaties. Studenten en ondernemers die de studieboeken van Mintzberg te zware kost vinden, zullen dit boek ook voor hun genoegen ter hand nemen, en er hun voordeel mee doen.
Verder lezen

Boekenzee uit Nijkerk

particulier

Logo Boekenzee

Verzendkosten conform tarieven Post NL

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mintzberg, Henry - Mintzberg over Management - De werled van onze Organisaties

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenzee

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenzee
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenzee een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenzee vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenzee kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.