Hans Stolp - Wat engelen ons doen

Schrijver:
Titel: Wat engelen ons doen
ISBN: 9789025951979
Taal: Nederlands
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: 2000, paperback
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Steeds meer mensen raken betrokken bij een spiritueel zoekproces. Er moet toch méér zijn aan hoogten en diepten in het bestaan dan de verzakelijkende westerse cultuur voor waar wil houden. Is er een geestelijke attitude, die het mogelijk maakt om zinvol en creatief met existentiële vragen om te gaan? Valt er zó te leven, dat de werkelijkheid in al haar lagen en geledingen transparant wordt?
Transparant biedt boeken die ten aanzien van de christelijke traditie een grensverkennend en grensverleggend karakter hebben. Boeken voor mensen die in de marge van de christelijke traditie op zoek zijn naar diepgang en verheffing, naar intuïties en inspiraties die hun geestelijke groei stimuleren.
Eeuwenlang hoorden engelen er gewoon bij. Wanneer mensen iets verloren hadden, vroegen ze hun engel om hulp. Iedereen wist dat engelen de stervenden ophalen en na hun overlijden naar God brengen. De engelen waren ook een geliefkoosd thema in de kunst.
De laatste eeuw is het geloof in engelen sterk afgenomen. Rationeel waren ze niet te plaatsen. Ze onttrokken zich aan onze waarneming en lieten zich evenmin aan een onderzoek van onze kant onderwerpen.
Voor Hans Stolp, als helderziende, zijn engelen een vanzelfsprekendheid. Regelmatig ziet hij één van hen of soms zelfs een heel engelenkoor. Vooral ziet hij engelen, die aan en voor mensen werken. Over déze engelen gaat dit boek: de geboorte-engel, de priester-engel, de koppel-engel, de boodschapper, de engel der genezing, de engel van de taal, de engel van het gebed, enzovoort.
Wat engelen ons doen biedt in proza en poëzie portretten van engelen die, aldus de auteur, de taak hebben ons weer bewust te maken van de wereld van God
Verder lezen

Boekenman02 uit Zuidhorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hans Stolp - Wat engelen ons doen Hans Stolp - Wat engelen ons doen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenman02

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenman02
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenman02 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenman02 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenman02 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.