Larry Bond - Vluchtplan

Schrijver:
Titel: Vluchtplan
ISBN: 9789045201986
Uitgever: Karakter Uitgevers F-VERT
Bijzonderheden: Goed - Gelezen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een ijzersterke actiethriller van de co-auteur van Tom Clancy'Een razendsnelle actiethriller die de aandacht van de lezer vanaf de eerste pagina grijpt en ook niet meer loslaat. De actualiteit van het onderwerp maak van Vluchtplan een perfect getimede, first-class thriller.' - Kirkus ReviewIn deze zinderende actiethriller wordt de Iraanse nucleaire dreiging haast voelbaar als het land de verhoudingen met de VS, Israël, en daarmee de rest van de wereld, onder druk zet door blijk te geven van hevige nucleaire activiteit. Kan een escalatie voorkomen worden?2013, Arabische Zee. Jerry Mitchell bevindt zich in de onderzeeër USS Michigan voor oefeningen net buiten de Pakistaanse kust als de boot opdracht krijgt om zich naar de Iraanse kust te begeven. Eenmaal daar aangekomen wordt een missie voorbereid om een SEAL-team aan land te krijgen die vervolgens twee Iraanse dissidenten moeten oppikken die over gevoelige informatie beschikken.Onderweg naar de kust vindt er in de mini-onderzeeër die ze aan land moet brengen een explosie plaats waarbij iemand om het leven komt en zien de overlevenden zich gedwongen om naar de kust te zwemmen. Duidelijk een Change of Plan dus... Als Mitchell en zijn mannen omsingeld zijn door de Iraanse Revolutionaire Garde bedenken ze een gewaagd plan om over zee te ontsnappen.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.