Vince Flynn - Open doelwit

Schrijver:
Titel: Open doelwit
ISBN: 9789045205502
Uitgever: Karakter Uitgevers F-VERT
Bijzonderheden: Goed - Gelezen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De boeken van Vince Flynn worden verfilmd met Bruce Willis in een van de hoofdrollen'De koning van de intelligente politieke thrillers.' - Dan Brown'Een razendsnelle actiethriller.'- PeopleCIA-agent Mitch Rapp was Amerika's eerstelijnsverdediging tegen terrorisme, totdat hij zijn dekmantel verloor. Na jaren undercover gewerkt te hebben, is hij doelwit geworden van praktisch iedere terrorist op aarde. Maar juist nu heeft de wereld hem nodig, meer dan ooit...New York Times-bestsellerauteur Vince Flynn schetst in Open doelwit een onovertroffen beeld van de hedendaagse spionagewereld en de strijd tegen het terrorisme van de Amerikaanse CIA en de Israƫlische geheime dienst, de Mossad.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.