Nicolaas Matsier - Alice in Verbazië

Schrijver:
Titel: Alice in Verbazië
ISBN: 9789023440918
Uitgever: Bezige Bij, De
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Nicolaas Matsier vertaalde Alice s Adventures in Wonderland en Through the Looking-Glass van Lewis Carroll en oogstte daarmee veel lof. In de essaybundel Alice in Verbazië boekstaafde hij zijn verbazingwekkende ervaringen met Alice. In deze stukken ontrafelt hij op even humorvolle als diepgravende wijze de literaire kunst van Carroll en voorziet hij dit oerboek van de kinderliteratuur van prikkelende kanttekeningen. Ter gelegenheid van het verschijnen van Matsiers vertaling van The Annotated Alice The Definitive Edition, werd Alice in Verbazië uitgebracht in een herziene en uitgebreide editie.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.