Reinhard K. Sprenger - De keuze is aan u!

Schrijver:
Titel: De keuze is aan u!
ISBN: 9789067899895
Taal: Nederlands
Uitgever: Longman Nederlend BV
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 1998 / 153 pagina's / Nederlands / 9789067899895
Prijs: € 16,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In tijden van groeiende werkloosheid kan ik niet van baan veranderen. Dat is te riskant.' 'De droom van mijn leven verwezenlijken? - Ik kan toch niet zomaar naar de Caribische eilanden emigreren?!' 'Vanwege al die jaren van ruzie gaan scheiden? - Maar de kinderen dan?
En het huis?'

Wij leggen ons neer bij onze dagelijkse ontevredenheid en voelen ons willoze slachtoffers van de situatieve vereisten. De vrijheid om te kiezen en om alternatieven te realiseren is het centrale thema van dit bewustmakende, bevrijdende boek van Reinhard Sprenger. Het gaat erom de eigen wensen serieus te nemen, mogelijkheden te zien / af te tasten en de moed te vatten om beslissingen te nemen. Uiteindelijk gaat het erom de verantwoordelijkheid voor het eigen - het enige - leven te aanvaarden.

In De keuze is aan u! laat Sprenger zien hoe wij in ons leven de gevangenen van onbewust zelfopgelegde beperkingen zijn. Hij maakt duidelijk wat ons belet om onze droom van een beter leven te realiseren en hoe wij deze hindernissen kunnen overwinnen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reinhard K. Sprenger - De keuze is aan u!