Mcclung, Floyd - Ik zie een leger / kerk-zijn op een andere man

Schrijver:
Titel: Ik zie een leger / kerk-zijn op een andere manier
ISBN: 9789058110725
Taal: Nederlands
Uitgever: Highway Media
Bijzonderheden: paperback in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
k zie een leger - Floyd McClung

Achterflaptekst: Floyd McClung houdt van de kerk. En hij is gefrustreerd over haar. Hij ziet dorre beenderen maar hij ziet ook een groot leger.

Dit boek is een vurig pleidooi om kerk-zijn op een andere manier vorm te geven. Een kerk die een (h)echte gemeenschap is die middenin de wereld staat. Een kerk die radicaal gehoorzaam is aan de grote opdracht om discipelen te maken.

Floyd behandelt in dit boek vijf kernwaarden die zijn leven op zijn kop hebben gezet en die de kracht hebben om ook jouw leven te veranderen:
- Eenvoudig kerk-zijn
- Moedig leiderschap
- Doelbewuste gehoorzaamheid
- Apostolische passie
- Discipelen maken Misschien één- of tweemaal per jaar krijg ik een boek onder ogen dat me helemaal ondersteboven gooit, dat ik opzij moet leggen omdat mijn bril beslagen is van de tranen in mijn ogen.

Dit is zo een boek. Voor het eerst van mijn leven schrijf ik een Voorwoord voor een boek waarvan ik niet zelf de uitgever ben. Wat maakt het uit. Laat dit boek gelezen worden, door heel veel mensen!

Henk Medema, uitgever en auteur De boodschap van radicaal discipelschap en wereldwijde zending uit Floyds eerdere boeken is nu stevig gefundeerd in een helder inzicht in de rol die de kerk heeft als de belangrijkste vertegenwoordiging van het Koninkrijk van God op aarde. Pete Greig, auteur van Dag en nacht roepen zij tot God.


Floyd McClung is wereldwijd bekend geworden door zijn boek Het vaderhart van God. Hij stond aan de wieg van het dynamische werk van Jeugd met een Opdracht in Amsterdam. Sinds oktober 2006 woont hij samen met zijn vrouw Sally in Zuid Afrika met de visie om discipelen te maken, leiders te trainen en wereldwijd nieuwe kerken te stichten. Hiervoor richtte hij de organisatie All Nations op, die op vijf continenten actief is.
Verder lezen

Boekenman02 uit Zuidhorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mcclung, Floyd - Ik zie een leger / kerk-zijn op een andere manier Mcclung, Floyd - Ik zie een leger / kerk-zijn op een andere manier

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenman02

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenman02
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenman02 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenman02 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenman02 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.