Lara Frank, Sybe Rebel - Samenwerken In Teams

Schrijver:
Titel: Samenwerken In Teams
ISBN: 9789052616070
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 23,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Iedereen werkt wel eens in een team, of dat nu binnen of buiten een organisatie is. Samenwerken in teams kan leuk zijn, maar ook heel frustrerend. Dat laatste is bijvoorbeeld het geval als de samenwerking niet loopt of als de sfeer slecht is. Of als het resultaat niet is wat u ervan had verwacht, terwijl u er veel tijd en energie had in gestoken. En als u meer tijd had gehad, had u het misschien net zo goed alleen kunnen doen&133; Samenwerken in teams is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. En het kan zelfs leuk zijn. De toolbox voor teamontwikkeling helpt u om de samenwerking en de prestaties te verbeteren. Onder het motto 'kennis delen werkt inspirerender dan kennis afschermen' reiken Lara Frank en Sybe Rebel twintig praktische instrumenten aan, die zij de laatste jaren veelvuldig hebben toegepast op teams. lees meer...
Succes verzekerd, zo stellen zij op basis van hun ervaringen. Wie denkt dat teamwerk vooral een kwestie is van de juiste theorie toepassen, zal versteld staan van zowel de eenvoud als de impact van de instrumenten. 'Samenwerken in teams' zal de resultaten van het team en uw organisatie aanzienlijk verbeteren. Het succes van de instrumenten zit hem in het gebruik ervan: niet analyseren, maar doen. De instrumenten helpen u tot een vorm van interactie en dialoog te komen die het resultaat van het team verbetert.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lara Frank, Sybe Rebel - Samenwerken In Teams