Shepard, Sam - Een dag als geen ander / Day out of Days

Schrijver:
Titel: Een dag als geen ander / Day out of Days
ISBN: 9789083328676
Taal: Nederlands
Uitgever: Nobelman, Uitgeverij
Bijzonderheden: Zo goed als nieuw, 2024, 316pp, Gebonden
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Een Dag als Geen Ander Deze bundel biedt een diepgaande meditatie over sterfelijkheid, identiteit, eeuwigheid, bloedbanden, het verstrijken van de tijd, de essentie van Amerika, de mythologie van het Westen en de mogelijkheden van kunst. Je moet het in volgorde en in zijn geheel lezen. (Kirkus Review) Het boek van Shepard heeft geen normaal begin, midden en einde. De structuur is niet opeenvolgend maar verticaal. Met behulp van fantasievolle anekdotes, lyrische riffs, schijnbaar levensechte herinneringen en citaten van de oprichters van onze natie boort hij zich door de lagen van onze geschiedenis heen naar het fundament van de Amerikaanse mythe. - Walter Kirn (New York Times) ‘Deze verhalen [hebben] een diepe, blijvende aantrekkingskracht.’ - Los Angeles Times ‘Sam Shepard heeft het vermogen om ons voortdurend te verrassen. Hij speelt met ons hoofd, verlegt grenzen, en maakt uiteindelijk de reis de moeite waard.’ - The Denver Post De pers over The One Inside

Die Vanbinnen Alles is echt, op een poëtische, rauwe manier, in een bij tijden wreed Amerikaans landschap. Hij beschrijft het rustig, bijna teder. Overal verschijnen verbanden, alles resoneert met elkaar, en daarom is dit een boek om in één zitting uit te lezen. - Rob van Essen (NRC Handelsblad) Niets is zeker in dit boek en na een tijdje slaat de lezerstwijfel ongenadig toe – bestaat het Chantage Meisje eigenlijk en verwart de verteller zijn huidige bestaan niet met zijn vele vroegere filmrollen? Shepard roept veel vragen op maar bezondigt zich niet aan warrigheid. Elk kort hoofdstuk, elke droom, elke dialoog is messcherp geschreven. - Roderik Six (Knack) (De) scènes zullen Shepard-fans herinneren aan de surrealistische beelden in zijn stukken – gelijktijdig koortsachtige projecties van de verbeelding van zijn personages en complexe symbolen die door de auteur worden gebruikt om een metaforisch, Buñuelachtig landschap te creëren. Die Vanbinnen biedt de thema's die hem gedurende zijn carrière hebben beziggehouden, en dient als een steen van Rosetta voor opmerkelijke stukken als Fool for Love, A Lie of the Mind, Buried Child en True West. - Michiko Kakutani (New York Times) Over de auteur: Sam Shepard (1943) ontving in 1979 de Pulitzer Prize in Drama voor zijn stuk Buried Child. Hij schreef meer dan vijfenvijftig toneelstukken en vier verhalenbundels. Als acteur speelde hij in meer dan zestig films. In 1984 kreeg hij een Oscarnominatie voor zijn rol als Chuck Yeager in de film The Right Stuff. Hij schreef het script voor de film Paris Texas van Wim Wenders (1984) en samen met Wenders maakte hij in 2005 de film Don’t come knockin’ waarin hij zelf de hoofdrol speelde. Hij was finalist voor de W. H. Smith Literary Award voor zijn verhalenbundel Great Dream of Heaven. In 2012 ontving hij een eredoctoraat van Trinity College, Dublin. Hij was lid van de American Academy of Arts and Letters die hem onderscheidde met de Gold Medal for Drama. Sam Shepard is opgenomen in de Theater Hall of Fame. Hij overleed in 2017.
Verder lezen

Zo Goed Als Nieuwe

particulier

Zo Goed Als Nieuwe uit Amstelveen

Verzending via PostNL (tarief vanaf 1/1/2024: € 7,70 voor een pakket op een huisadres, € 7,60 voor een pakket naar een afhaalpunt, € 3,85 voor een brievenbuspakketje). Afhalen is helaas niet mogelijk. Verzending geschiedt bijna altijd de eerstvolgende werkdag na ontvangst van de betaling, incidenteel een werkdag later. Meer boeken tegelijk bestellen, scheelt verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shepard, Sam - Een dag als geen ander / Day out of Days

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zo Goed Als Nieuwe

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Zo Goed Als Nieuwe
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zo Goed Als Nieuwe een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zo Goed Als Nieuwe vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Zo Goed Als Nieuwe kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.