[{:name=>'Mary C. Townsend', :role=>'A01'}, {:name=>'H.P. Merkus', :ro

Schrijver:
Titel: Verpleegkundige diagnostiek in de psychiatrie
ISBN: 9789035230804
Uitgever: LNRS Data Services B.V
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 51,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Verpleegkundige diagnostiek in de psychiatrie is het beste instrument voor het maken van praktische, individuele verpleegplannen. Het is te gebruiken voor cliënten in verschillende situaties: in de intramurale of poliklinische zorg maar bijvoorbeeld ook in de thuiszorg. De eerste helft van het boek bevat alle diagnostische informatie voor het maken van een verpleegplan; de tweede helft behandelt het veilig voorschrijven en toedienen van psychofarmaca. Alle informatie is vakkundig geordend en toegankelijk gemaakt vanuit verschillende invalshoeken.Nieuw in deze druk* een introductie in Concept mapping* een hoofdstuk over middelen tegen ADHD* de NANDA-diagnoses van 2007* geactualiseerde DSM-terminologie* 17 appendices waarin onder meer: vergelijking van ontwikkelingstheorieën, stadia van rouw, psychosociale therapievormen, elektroconvulsietherapie* Ingedeeld aan de hand van de DSM-IV-TR en NANDA-diagnoses* Uitgebreide verpleegkundige diagnoses met: de definitie; beïnvloedende factoren ('samenhangend met...'); bepalende kenmerken ('gekenmerkt door...'); doelstellingen verdeeld in korte- en langetermijndoelen; interventies met toelichtingen; gewenste zorgresultaten* Een index van 300 geneesmiddelen met hun generieke namen* Alle diagnostische hoofdstukken systematisch ingedeeld met: achtergrondinformatie; predisponerende factoren; symptomen; verpleegkundige diagnoses en interventies; internetsitesAlle behandelsuggesties en medicatieadviezen in dit boek zijn in overeenstemming gebracht met de Nederlandse indicatiegebieden en richtlijnen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'Mary C. Townsend', :role=>'A01'}, {:name=>'H.P. Merkus', :role=>'B06'}] - Verpleegkundige diagnostiek in de psychiatrie